Rocket Queen

IPA – ALK. Vol.: 6,9%
Više od svjetskog hita Guns N ‘Roses.

Pokušali su nas uvjeriti da Rocket Queen ne može uspjeti. Taj IPA i slovenski hmelj neće postati dobitna kombinacija. No IPA pivo s domaćim hmeljem Aurora, Styrian Wolf i Stryian Fox je da je Rocket Queen ne samo globalni hit Guns’n’Roses, već i naša posebna zvijezda. Svježi okus hmelja zaslađen je aromom voća, gdje se ističe okus manga, papaje i breskve. Kako bi okus bio još napetiji, predlažemo da poslušate pjesmu koja je pivu dala ime!

Comet As You Are

West Coast IPA – ALK. Vol.: 6,0%
Pivo koje vas neće opteretiti.

U pjesmi Comet as you are, Kurt Cobain pokazuje na ljude pod stalnim pritiskom zbog stvari koje bismo trebali raditi svaki dan. U ime Nirvane, kažemo vam da se nikada ne predate. Odaberite protok u bazenu gdje ćete ponekad plivati ili potonuti. Ovo pivo pružit će vam američke divlje životinje, ali savršeno će se i lako povezati sa slovenskim domaćim hmeljem Aurora and Styrian Wolf. Unesite u svoj okus IPA -u Zapadne obale u svoj život i ne odustajte – kamo god krenuli, budite ono što jeste.

Cashmere

NEIPA – ALK. Vol.: 6,0%

Luksuzno pivo.

Ruka vam se polako kreće prema grmu, punom šumskog voća. Već možete osjetiti ugodan osvježavajući okus u ustima, a kad napokon posegnete za voćem, iznenađeni ste kad vidite da ono što držite je naše pivo NEIPA, koje smo nazvali Cashmere. Pogodan je za ljetno maženje ili osvježavajuću zabavu jer je obogaćen mirisom i okusom ljetnog voća. Naše bujno pivo novost je u Europi, a zbog svoje slatkoće zadovoljit će sve one koje gorko pivo ne uvjeri.

Forbidden Fruit

Mango ALE – ALK. Vol.: 5,1%
Dopušteno onima koji razumiju što znači uživati u životu.

Naše zabranjeno voće odvest će vas u Eden, a ne izbaciti iz njega. Namijenjeno je uživanju s prijateljima, samim ili sa nekim drugim u toplim noćima tijekom cijele godine. Tropski okusi pojačani su sortama hmelja Styrian Wolf, Aurora i Mosaic No, prava zvijezda ovog piva vrlo je posebno voće – mango. Kad bi samo Adam i Eva imali OVO zabranjeno voće!