Vpišite svoj elektronski naslov in bodi med prvimi, ki bo izvedel naše novosti.

Strinjam se s pogoji uporabe.

Forbidden Fruit

Naš prepovedan sadež je dovoljen vsem, ki razumete, kaj pomeni uživati v toplih pomladnih, poletnih in jesenskih večerih; uživati v družbi prijateljev, boljše polovice ali samega sebe; uživati takrat, ko je treba ustaviti konje in izstopiti iz stresne situacije. V našem oranžnem “zvarku” se odlično povežejo hmeljske sorte Styrian Wolf, Aurora in Mosaic, posebno vlogo pa je tokrat odigralo kar 40 kg najslastnejšega tropskega sadeža – manga.

Stopnja alkohola: 4,7 %

IPA Rocket Queen

Poskušali so nas prepričati, da Rocket Queen ne more uspeti. Da IPA s slovenskimi hmelji ne more postati dobitna kombinacija. A IPA pivo z domačimi sortami Aurora, Styrian Wolf ter Stryian Fox je dokazalo, da Rocket Queen ni le svetovna uspešnica skupine Guns N’ Roses, temveč tudi naša zvezda. Sveža hmeljska aroma se sladkobno poveže s sadnim okusom, pri katerem prevladujejo okusi manga, papaye in breskve.

Stopnja alkohola: 6,9 %

Hoppy Lager Hop Princess

V čast hmeljarskemu prazniku, ki vsako leto poteka v Braslovčah in na katerem izberejo hmeljarsko princeso in starešino, je nastal Hoppy Lager HOP PRINCESS. V pivu se odlično povežejo tradicionalne slovenske hmeljske sorte Celeia, Aurora in Bobek, ki še dodatno poudarijo aromo svetlega nefiltriranega piva. Okusno pivo polnega okusa je zaradi nižje stopnje alkohola primerno za pitje ob vseh priložnostih!

Stopnja alkohola: 4,20 %

PRIMAL INSTINCT

Ko vas muči prvinska žeja, pripeka sonce in steklenica ni dovolj. Takrat se v vas prebudi nagon. Zavpijte uga-buga, strgajte majico in zvrnite pločevinko na eks! Če izberete umirjeno pitje, vas bo imela priložnost prepričati barva našega Blonde Ale prvenca. Briljantna rumeno-zlata kombinacija kar vabi, da preizkusite, kako se v okusu povežejo trije slovenski hmelji – Aurora, Bobek in Celeia. Naš prvinski nagon vas ne bo razočaral, saj vas bo do zadnjega požirka ohranjal na tanki meji med prijetno sladkobo in nežno grenkobo.

Stopnja alkohola: 5,0 %

Cashmere

Vaša roka se znajde v bližini grmičevja, ki je polno gozdnih sadežev. V ustih že čutite prijeten osvežilni okus in ko končno sežete proti dovoljenim dobrotam, vas v roki preseneti naša Neipa, ki smo jo poimenovali CASHMERE. Primerna je za poletno razvajanje ali osvežilno zabavo, saj je oplemenitena z vonjem in okusom poletnih sadežev. Naše luksuriozno pivo je novost v Evropi, zaradi sladkobe pa bo ustrezal tudi vsem tistim, ki jih sicer ne prepriča grenko pivo.

Stopnja alkohola: 6,0 %

West Coast IPA Comet As You Are

Kurt Cobain v pesmi Come as you are s prstom kaže na ljudi pod stalnim pritis- kom zaradi stvari, ki jih od nas pričaku- jejo na vsakem koraku. V Nirvaninem stilu vam sporočamo, da se ne predate. Izberite svoj tok v bazenu, kjer včasih plavate, drugič tudi tonete. Pred očmi imejte prevladujoč hmelj našega piv- skega izjemneža. Comet v pivo vnaša ameriško divjo naravo in ko se poveže s slovenskima Auroro in Styrian Wolf, nastane West Coast IPA, ki je enostav- no – perfektno hmeljena.

Stopnja alkohola: 6,0 %

MARS COLONY

Še preden smo ga predstavili zemljanom, smo degustacijo naredili na Marsu. Pivski zvarek rdeče barve, ki smo mu dali ime Mars Colony in predstavlja stil Pale Ale, je izjemno osvežilen. Morda vas celo prepriča, da resnično prihaja z drugega planeta. Kako so se med Marsovci znašle (sicer zemeljske) sorte hmelja Aurora, Centennial, Styrian Wolf in Styrian Fox, pa preverite sami. Izvrstna novica? Zanj vam ni treba na Rdeči planet, ker smo ga uvozili na domačega, Zeleno-zlatega (Green Gold).

Stopnja alkohola: 5,0 %

Povodni Mož

Zapeljal je Ljubljančanke, zakaj ne bi tudi vas? Povodni mož, slovensko pivo leta 2017, je ameriško-slovensko zavezništvo. V njem smo povezali slovensko hmeljsko sorto Auroro ter ameriške Centennial, Citro in Simcoe. Kot je značilno za piva West Coast IPA, tudi Povodni mož v okusu izstopa z mamljivo kombinacijo tropskega in citrusnega sadja, zato vas bo zagotovo zapeljal s svežino in sočnostjo.

Stopnja alkohola: 5,8 %

Pale Ale Komb4jn

Pale Ale KOMB4JN v sebi skriva osvežujoč okus po grenivkah, ki vas bo že ob prvem stiku z brbončicami popeljal v spomin na vroče poletne dni. Ker je pivo varjeno z nižjo stopnjo alkohola (številka se skriva v imenu), lahko v njem uživate brez slabe vesti. Varjen je s sladoma Pale Ale in pšenice, ki se odlično znajdeta v kombinaciji z domačima sortama hmelja Auroro in Styrian Dragon.

Stopnja alkohola: 4,0 %

Oil Warz

Oil Warz je mogočno, bogato in temno pivo, zvarjeno z najboljšo belgijsko čokolado in slovensko kavo. V črnem lepotcu se prepletajo note karamele, čokolade in piva, ime pa opozarja na vojne, ki se po svetu dogajajo zaradi nafte. A Oil Warz ni sovražen do svojih oboževalcev, nasprotno, s svojim okusom želi prepričati vsakogar izmed vas. Za dodatno magičnost in mogočnost poskrbi visoka alkoholna stopnja, ki pa traja ravno prav dolgo, da se začnete zavedati, kako odličen Imperial Stout pravzaprav je.

Stopnja alkohola: 10,5 %

PANTY DROPPER

Če bi bil Panty Dropper tip, bi bil hud, šarmanter in bi bejbe padale za njim na vsakem koraku. Ampak mi ne rabimo hudega tipa. Naš Panty Dropper je pivo stila Berliner Weisse, in čeprav bi vam ga z največjim veseljem posladkali v opisu, lahko rečemo samo: K**rba je kisu! Spodnjesavinjski osvežilni napitek, v katerem prevladujejo sladki sadeži - jagode, ananas in mango. Pošteno boste morali naštudirati, od kod je tako zelo kisel. V vročem in svežem ozračji bodo zadeve še toliko hitreje padle dol.

Stopnja alkohola: 3,33 %