Vpišite svoj elektronski naslov in bodi med prvimi, ki bo izvedel naše novosti.

Strinjam se s pogoji uporabe.

Splošno:

Green Gold d.o.o. s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

 

Ne e-novice se lahko prijavijo osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.greengoldbrewing.com, www.ggb.si in ob prijavi oddajo svoje ime in priimek ter e-naslov.

 

Green Gold d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.greengoldbrewing.com, www.ggb.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

 

Osebe in dogodki so izmišljeni, vsaka podobnost z resničnim življenjem je lahko zgolj naključna.

Vse vsebine na teh spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, so lahko reproducirane le v primeru pisnega soglasja lastnika spletnih strani. Pogoje določi lastnik spletnih strani za vsak primer posebej. V primeru objave mora biti naveden avtor in spletna stran vsebine, sama vsebina objave se brez soglasja avtorja ne sme spreminjati.

Vsebine, objavljenih na teh spletnih straneh, so avtorsko delo. Prepovedano jih je prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletnih strani.

 

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

S prijavo na e-novice podjetja Green Gold d.o.o.:

– se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic Green Gold d.o.o.,
– dovoljujem Green Gold d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
– izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Green Gold d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov:

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Green Gold d.o.o., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Green Gold d.o.o.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic:

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@greengoldbrewing.si

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.