Vpišite svoj elektronski naslov in bodi med prvimi, ki bo izvedel naše novosti.

Strinjam se s pogoji uporabe.

Splošno:

Green Gold d.o.o. s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

 

Ne e-novice se lahko prijavijo osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.greengoldbrewing.com, www.ggb.si in ob prijavi oddajo svoje ime in priimek ter e-naslov.

 

Green Gold d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.greengoldbrewing.com, www.ggb.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov:

S prijavo na e-novice podjetja Green Gold d.o.o.:

– se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic Green Gold d.o.o.,
– dovoljujem Green Gold d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
– izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Green Gold d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov:

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Green Gold d.o.o., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Green Gold d.o.o.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic:

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@greengoldbrewing.si

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.